Eksamen og certificering

For at blive certificeret saunamester hos gusmesteruddannelse.dk skal præsentere, dokumentere og gennemføre et tema event med for en kvalificeret jury bestående af repræsentanter fra gusmesteruddannelse.dk, gusmesterforeningen og det danske saunaselskab.

Eksamen

Eksamen varer 2 timer og består af 3 dele. Den første time med 4 min. forberedelse, herefter 1 min til en præsentation af dit sved bads tema, samt udlevering af skriftlig dokumentation af dit tema og anvendte produkter. Time 2 afvikler du dit sved bads tema for jury, som efter en kort votering, udsteder din certificering som saunamester.

Præsentation og dokumentation

Det visuelle indtryk, kendskabet til urterne og historien bag metoderne er essentiel for en god oplevelse hvad enten man er saunamester, gæst, kollega eller arbejdsgiver. At vide hvad man laver, hvorfor man gør det og kunne formidle det er en essentiel egenskab som saunamester.

Tema event

På 1 time skal du demonstrere at du kender til sved bads håndværket, at du kan guide en gruppen igennem min. 2 opvarmning og nedkølings faser samt bruge naturen på en plejende og forebyggende måde som samtidig støtter op om dit tema.